GESCHIEDENIS

LEDA Collection is een toonaangevende Belgische fabrikant van tijdloos kwalitatief zitmeubilair.

De collectie bestaat uit kwalitatieve hedendaagse zitmeubelen met keuze uit een zeer ruim gamma aan hoogwaardige stoffen. De meeste modellen uit de collectie zijn bovendien op maat verkrijgbaar.

“CRAFTSMANSHIP FOR YOU” (vakmanschap voor U) is niet zomaar een slogan.

Met een LEDA zetel haalt U een uniek exemplaar in huis!

Ontdek de voordelen van een LEDA zetel:

  • semi-maatwerk
  • kwaliteitsvolle materialen
  • hoge afwerkingsgraad
  • handmade in Belgium since 1978

LEDA werd opgericht in 1978. Vanaf het begin werd de weg van KWALITEIT, DEGELIJKHEID en SERVICE bewandeld. Tot op vandaag ontwerpen, produceren, stofferen en assembleren we onze collectie voornamelijk in Torhout (België). Hierdoor kan er kort op de bal gespeeld worden en houden we het productieproces onder controle.

De stijl van LEDA Collection is tijdloos & kwaliteitsvol. Het team van LEDA legt, onder impuls van gedelegeerd bestuurder Edward Vande Vyvere, de nadruk meer dan ooit op vakmanschap, kwaliteit én service.

De laatste jaren wordt er met een verhoogde focus ingespeeld op de noden van de vergrijzing en is er een actieve benadering van de projectmarkt (zorgsector). De uitstraling van de collectie (huiselijkheid), de hoge kwaliteit én de mogelijkheid om maatwerk aan te bieden, zijn kernbegrippen bij deze benadering.